UX Design voor WordPress

Ik lever sterk UX/ UI webdesign wat gebaseerd is op het unieke doel van jouw website en waar elk element functioneel goed moet voelen.

Wat ik als Freelancer doe op het gebied van UX Design voor WordPress

Een goed website ontwerp is gebaseerd op het unieke doel van jouw website, niet omdat ‘de-ander-dat-ook-heeft’.

Bij het ontwerpen zorg ik dat bij elk element van een nieuwe website een vergrootglas wordt gelegd. Zodat deze niet alleen functioneel goed aanvoelt, maar ook staat op de meest effectieve plaats.

Airheat Installaties

Op zoek naar betrouwbare airconditioning of warmtepomp installateur in regio Rotterdam? Airheat Installaties plaatst duurzame installaties met enkel topkwaliteit merken.

Bekijk resultaat
nederlands gilde van goudsmeden

Nederlands Gilde van Goudsmeden

Het Nederlands Gilde van Goudsmeden is een vereniging van professionele goudsmeden en de daaraan gerelateerde disciplines. Onder de gildeleden bevinden zich goud- en zilversmeden, graveurs, zetters, reparateurs, horloge ontwerpers en restauratoren.

Bekijk resultaat
Screenshot van SocialDebt.nl

Social Debt

Social debt zorgt ervoor dat beginnende schulden van jongeren niet verder oploopt. Met een slimme app helpen zij hen zonder verhoging of boetes af te lossen.

Bekijk resultaat
Screenshot van Scoupy.nl

Scoupy

Scoupy helpt haar klanten om op innovatieve en data-gestuurde wijze hun doelgroep te identificeren, te bereiken en laten te bewegen.

Bekijk resultaat
Vorige project
Volgende project
erikraaijmakers.nl
nederlands gilde van goudsmeden
zonnepanelen12345
zonmaat