UX Design voor WordPress

Ik lever sterk UX/ UI webdesign wat gebaseerd is op het unieke doel van jouw website en waar elk element functioneel goed moet voelen.

Wat ik als Freelancer doe op het gebied van UX Design voor WordPress

Een goed website ontwerp is gebaseerd op het unieke doel van jouw website, niet omdat ‘de-ander-dat-ook-heeft’.

Bij het ontwerpen zorg ik dat bij elk element van een nieuwe website een vergrootglas wordt gelegd. Zodat deze niet alleen functioneel goed aanvoelt, maar ook staat op de meest effectieve plaats.

Screenshot van SocialDebt.nl

Social Debt

Social debt zorgt ervoor dat beginnende schulden van jongeren niet verder oploopt. Met een slimme app helpen zij hen zonder verhoging of boetes af te lossen.

Bekijk resultaat
Screenshot van Scoupy.nl

Scoupy

Scoupy helpt haar klanten om op innovatieve en data-gestuurde wijze hun doelgroep te identificeren, te bereiken en laten te bewegen.

Bekijk resultaat
Screenshot van Thehealthsessions.com

The Health Sessions

The Health Sessions helpt mensen met een chronische ziekte via wetenschappelijk advies en leren om te gaan met emotionele, cognitieve en praktische problemen.

Bekijk resultaat
Screenshot van Please.nl

Please

Please helpt ondernemers betere werkgevers te zijn door het bieden van diverse diensten en tools voor werkgevers om hun onderneming sterker te kunnen maken.

Bekijk resultaat
Screenshot van EVMarketsReports.nl

EV Markets Reports

EVMarketsReports.com biedt een verzamelplaats voor nieuwste EV-rapporten, laadpuntgegevens en inzichten voor de e-mobiliteitsindustrie.

Bekijk resultaat
Vorige project
Volgende project
zonmaat