Onderhoud voor WordPress

Ik monitor jouw website 24 uur per dag, maak dagelijks back-ups en verzorg maandelijkse updates van WordPress en plug-ins tegen een aantrekkelijk laag tarief.

Wat ik als Freelancer doe op het gebied van Onderhoud voor WordPress

Een website gebouwd in WordPress hoort minimaal 12x per jaar onderhouden te worden door een WordPress specialist, wil je dat de techniek optimaal blijft functioneren en up-to-date blijft.

Voor diverse opdrachtgevers monitor en back-up ik daarom ook dagelijks hun websites en verzorg maandelijkse updates van WordPress en gebruikte plug-ins tegen een eerlijk tarief.

Airheat Installaties

Op zoek naar betrouwbare airconditioning of warmtepomp installateur in regio Rotterdam? Airheat Installaties plaatst duurzame installaties met enkel topkwaliteit merken.

Bekijk resultaat
nederlands gilde van goudsmeden

Nederlands Gilde van Goudsmeden

Het Nederlands Gilde van Goudsmeden is een vereniging van professionele goudsmeden en de daaraan gerelateerde disciplines. Onder de gildeleden bevinden zich goud- en zilversmeden, graveurs, zetters, reparateurs, horloge ontwerpers en restauratoren.

Bekijk resultaat
Screenshot van SocialDebt.nl

Social Debt

Social debt zorgt ervoor dat beginnende schulden van jongeren niet verder oploopt. Met een slimme app helpen zij hen zonder verhoging of boetes af te lossen.

Bekijk resultaat
Screenshot van Scoupy.nl

Scoupy

Scoupy helpt haar klanten om op innovatieve en data-gestuurde wijze hun doelgroep te identificeren, te bereiken en laten te bewegen.

Bekijk resultaat
Vorige project
Volgende project
erikraaijmakers.nl
nederlands gilde van goudsmeden
zonnepanelen12345
zonmaat