Onderhoud voor WordPress

Ik monitor jouw website 24 uur per dag, maak dagelijks back-ups en verzorg maandelijkse updates van WordPress en plug-ins tegen een aantrekkelijk laag tarief.

Wat ik als Freelancer doe op het gebied van Onderhoud voor WordPress

Een website gebouwd in WordPress hoort minimaal 12x per jaar onderhouden te worden door een WordPress specialist, wil je dat de techniek optimaal blijft functioneren en up-to-date blijft.

Voor diverse opdrachtgevers monitor en back-up ik daarom ook dagelijks hun websites en verzorg maandelijkse updates van WordPress en gebruikte plug-ins tegen een eerlijk tarief.

Screenshot van SocialDebt.nl

Social Debt

Social debt zorgt ervoor dat beginnende schulden van jongeren niet verder oploopt. Met een slimme app helpen zij hen zonder verhoging of boetes af te lossen.

Bekijk resultaat
Screenshot van Scoupy.nl

Scoupy

Scoupy helpt haar klanten om op innovatieve en data-gestuurde wijze hun doelgroep te identificeren, te bereiken en laten te bewegen.

Bekijk resultaat
Screenshot van Thehealthsessions.com

The Health Sessions

The Health Sessions helpt mensen met een chronische ziekte via wetenschappelijk advies en leren om te gaan met emotionele, cognitieve en praktische problemen.

Bekijk resultaat
Screenshot van Please.nl

Please

Please helpt ondernemers betere werkgevers te zijn door het bieden van diverse diensten en tools voor werkgevers om hun onderneming sterker te kunnen maken.

Bekijk resultaat
Screenshot van EVMarketsReports.nl

EV Markets Reports

EVMarketsReports.com biedt een verzamelplaats voor nieuwste EV-rapporten, laadpuntgegevens en inzichten voor de e-mobiliteitsindustrie.

Bekijk resultaat
Vorige project
Volgende project
zonmaat