Development voor WordPress

Ik maak jouw WordPress website in een op maat gemaakt (white-label) WordPress Thema en bouw de content op met Advanced Custom Fields en Custom Post Types.

Wat ik als Freelancer doe op het gebied van Development voor WordPress

Een goede website in WordPress is een maatwerk website: Modulair opgebouwd met op maat geschreven onderdelen, zo veel mogelijk beperkt in gebruik van plug-ins door derden en opgeleverd in nette code met duidelijk commentaar.

Voor de kenners: Ik maak dus jouw website in WordPress enkel in een op maat gemaakt (white-label) WordPress Thema en bouw de content op met Advanced Custom Fields en Custom Post Types.

Airheat Installaties

Op zoek naar betrouwbare airconditioning of warmtepomp installateur in regio Rotterdam? Airheat Installaties plaatst duurzame installaties met enkel topkwaliteit merken.

Bekijk resultaat
nederlands gilde van goudsmeden

Nederlands Gilde van Goudsmeden

Het Nederlands Gilde van Goudsmeden is een vereniging van professionele goudsmeden en de daaraan gerelateerde disciplines. Onder de gildeleden bevinden zich goud- en zilversmeden, graveurs, zetters, reparateurs, horloge ontwerpers en restauratoren.

Bekijk resultaat
Screenshot van SocialDebt.nl

Social Debt

Social debt zorgt ervoor dat beginnende schulden van jongeren niet verder oploopt. Met een slimme app helpen zij hen zonder verhoging of boetes af te lossen.

Bekijk resultaat
Screenshot van Scoupy.nl

Scoupy

Scoupy helpt haar klanten om op innovatieve en data-gestuurde wijze hun doelgroep te identificeren, te bereiken en laten te bewegen.

Bekijk resultaat
Vorige project
Volgende project
erikraaijmakers.nl
nederlands gilde van goudsmeden
zonnepanelen12345
zonmaat