Development voor WordPress

Ik maak jouw WordPress website in een op maat gemaakt (white-label) WordPress Thema en bouw de content op met Advanced Custom Fields en Custom Post Types.

Wat ik als Freelancer doe op het gebied van Development voor WordPress

Een goede website in WordPress is een maatwerk website: Modulair opgebouwd met op maat geschreven onderdelen, zo veel mogelijk beperkt in gebruik van plug-ins door derden en opgeleverd in nette code met duidelijk commentaar.

Voor de kenners: Ik maak dus jouw website in WordPress enkel in een op maat gemaakt (white-label) WordPress Thema en bouw de content op met Advanced Custom Fields en Custom Post Types.

Screenshot van SocialDebt.nl

Social Debt

Social debt zorgt ervoor dat beginnende schulden van jongeren niet verder oploopt. Met een slimme app helpen zij hen zonder verhoging of boetes af te lossen.

Bekijk resultaat
Screenshot van Scoupy.nl

Scoupy

Scoupy helpt haar klanten om op innovatieve en data-gestuurde wijze hun doelgroep te identificeren, te bereiken en laten te bewegen.

Bekijk resultaat
Screenshot van Thehealthsessions.com

The Health Sessions

The Health Sessions helpt mensen met een chronische ziekte via wetenschappelijk advies en leren om te gaan met emotionele, cognitieve en praktische problemen.

Bekijk resultaat
Screenshot van Please.nl

Please

Please helpt ondernemers betere werkgevers te zijn door het bieden van diverse diensten en tools voor werkgevers om hun onderneming sterker te kunnen maken.

Bekijk resultaat
Screenshot van EVMarketsReports.nl

EV Markets Reports

EVMarketsReports.com biedt een verzamelplaats voor nieuwste EV-rapporten, laadpuntgegevens en inzichten voor de e-mobiliteitsindustrie.

Bekijk resultaat
Vorige project
Volgende project
zonmaat