Herbouw / Restyle voor WordPress

Voor websites waarvan het ontwerp niet meer van deze tijd is of welke technisch verouderd zijn, bied ik een restyle traject en herbouw naar WordPress maatwerk.

Wat ik als Freelancer doe op het gebied van Herbouw / Restyle voor WordPress

Ik kom regelmatig in contact met opdrachtgevers die al reeds een website in WordPress hebben, maar waarvan de gebruikte techniek enorm verouderd is of het ontwerp niet meer van deze tijd. Het is dan vaak gebaseerd op een gekocht thema die niet meer bijgehouden kan worden of bomvol zit met verouderde plug-ins die problemen geven.

In dit soort situaties kan ik een restyle traject van het ontwerp en/of herbouw naar een maatwerk thema bieden. Daarmee kan de opdrachtgever weer jaren vooruit en bovendien genieten van een meer gebruiksvriendelijk gebouwde website die ook rekening houdt met moderne zoekmachines.

Airheat Installaties

Op zoek naar betrouwbare airconditioning of warmtepomp installateur in regio Rotterdam? Airheat Installaties plaatst duurzame installaties met enkel topkwaliteit merken.

Bekijk resultaat
nederlands gilde van goudsmeden

Nederlands Gilde van Goudsmeden

Het Nederlands Gilde van Goudsmeden is een vereniging van professionele goudsmeden en de daaraan gerelateerde disciplines. Onder de gildeleden bevinden zich goud- en zilversmeden, graveurs, zetters, reparateurs, horloge ontwerpers en restauratoren.

Bekijk resultaat
Screenshot van SocialDebt.nl

Social Debt

Social debt zorgt ervoor dat beginnende schulden van jongeren niet verder oploopt. Met een slimme app helpen zij hen zonder verhoging of boetes af te lossen.

Bekijk resultaat
Screenshot van Scoupy.nl

Scoupy

Scoupy helpt haar klanten om op innovatieve en data-gestuurde wijze hun doelgroep te identificeren, te bereiken en laten te bewegen.

Bekijk resultaat
Vorige project
Volgende project
erikraaijmakers.nl
nederlands gilde van goudsmeden
zonnepanelen12345
zonmaat