Herbouw / Restyle voor WordPress

Voor websites waarvan het ontwerp niet meer van deze tijd is of welke technisch verouderd zijn, bied ik een restyle traject en herbouw naar WordPress maatwerk.

Wat ik als Freelancer doe op het gebied van Herbouw / Restyle voor WordPress

Ik kom regelmatig in contact met opdrachtgevers die al reeds een website in WordPress hebben, maar waarvan de gebruikte techniek enorm verouderd is of het ontwerp niet meer van deze tijd. Het is dan vaak gebaseerd op een gekocht thema die niet meer bijgehouden kan worden of bomvol zit met verouderde plug-ins die problemen geven.

In dit soort situaties kan ik een restyle traject van het ontwerp en/of herbouw naar een maatwerk thema bieden. Daarmee kan de opdrachtgever weer jaren vooruit en bovendien genieten van een meer gebruiksvriendelijk gebouwde website die ook rekening houdt met moderne zoekmachines.

Screenshot van SocialDebt.nl

Social Debt

Social debt zorgt ervoor dat beginnende schulden van jongeren niet verder oploopt. Met een slimme app helpen zij hen zonder verhoging of boetes af te lossen.

Bekijk resultaat
Screenshot van Scoupy.nl

Scoupy

Scoupy helpt haar klanten om op innovatieve en data-gestuurde wijze hun doelgroep te identificeren, te bereiken en laten te bewegen.

Bekijk resultaat
Screenshot van Thehealthsessions.com

The Health Sessions

The Health Sessions helpt mensen met een chronische ziekte via wetenschappelijk advies en leren om te gaan met emotionele, cognitieve en praktische problemen.

Bekijk resultaat
Screenshot van Please.nl

Please

Please helpt ondernemers betere werkgevers te zijn door het bieden van diverse diensten en tools voor werkgevers om hun onderneming sterker te kunnen maken.

Bekijk resultaat
Screenshot van EVMarketsReports.nl

EV Markets Reports

EVMarketsReports.com biedt een verzamelplaats voor nieuwste EV-rapporten, laadpuntgegevens en inzichten voor de e-mobiliteitsindustrie.

Bekijk resultaat
Vorige project
Volgende project
zonmaat